Project: Sudwest Landesbank

Location : Jurong, Singapore

 

Project Details:

Sudwest Landesbank developed the German Centre in Jurong Industrial park as a showpiece for German Companies.

From their basic facility we expanded the offices to include a their Asian operation.

dealing room and fuly operational banking centre, and headquarters for Their brief was to produce a much more progressive image with bold colours and shapes to demonstrate their bold corporate strategies within the region. The design incorporates two curved walls in the reception and dealing room that are bold orange and blue colours, and a dramatic triangular wall.

The ceiling is slatted with back lighting that gives dramatic “palm” shadows that are complimented by extensive planting.

The most dramatic feature is the reception table which spans freely 4 metres and certainly “breaks the ice” with their customers.

Sudwest Landesbank

Sharing is caring...
Share on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply