Chinese Swimming Club, Singapore

Swimming Club Chinese

This design marries the old club with the new facility across the road whilst respecting the Chinese traditions of the existing building. The main entrance is relocated from the side to the front and the corner tower and curved canopy compliment elements of the new building.

Internally we opened up the double height void with a new roof light that became a centre light beacon for the new garden terrace. The ballroom is substantially upgraded to become a multi functional venue in its own right with opportunities to relate evnts to many other areas. The pool is overlooked by new condominiums and so improving privacy and generally making the facility cooler and more comfortable in the tropical heat was essential.

Sharing is caring...
Share on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Leave a Reply